Ny skiss..

Ja, här kommer jag med en ny skiss.. Jag gjorde även en video, eller ja.. filmade när jag ritade den här, ni kan se videon HÄR. Och om ni verkligen gillar min lite oaktiva blogg kan ni även följa mig HÄR (Allt du behöver göra är att bli medlem på bloglovin och sedan klicka på "Följ bloggen", det är helt gratis).

 

Och bortsett från allt skissande så är det snart sommar.. själv är jag inte så mycket för den här årstiden och önskar bara att jag kunde lägga mig i ide och sova igenom det hela.. men tyvär går det ju inte.

Vad tycker ni om sommaren, är det er favoritårstid? Min är hösten helt klart. Har planerat att skissa upp de fyra årtiderna som klänningar.. men det har aldrig blivit av, det kanske är dags snart då..

 

 


Flamingo.

En flamingo inspererad klänning.

 


Promarkers.


Ny färglista.

 

 


Wohoo.

Jag gick in till 'stan' idag och handlade en del.. Det blev 13 nya promarkers, ett speciallblock från letraset (samma företag som skapat promarkers), nya The Sims 3 i rampljuset collectors edition och en svart markeringspenna från staedtler, 0,3. Jag är på toppenhumör för tillfället!

 


Boktips.

Jag är en typisk sådan där person som läser jättemånga böcker samtidigt, just nu läser ja hela fem stycken.. Läser dock de jag tycker bäst om mer aktivt, nu är det boken "cirkeln" som är mest spännande.. En väldigt bra bok, kan dock vara lite obehaglig ibland.

 


Welcome to My world.

Helt ärligt så är i stort sätt hela mitt rum fyllt till bredden med pennor, skissblock, mappar etc. Så lever jag helt enkelt.. Det dummaste med det hela är att de flesta teckningar och pennor är hemska.. (jag ber om ursäkt för hemsk bildkvalité)

 


Promarkers.

Har just testat dem för första gången och jag är redan förälskad, de här pennorna är magiska! Jag måste inhandla fler så snart så möjligt. Och här kommer en bild på mina första försök och såklart, en färglista..

 


Promarkers.

Äntligen, äntligen får jag testa dessa underbara pennor.. Vad jag har väntat. Min mamma åkte som tur åkte förbi någon pyssel affär och kikade in, hon ringde mig och efter ett telefon- samtal med mig så köpte hon dem.. Jag är så lycklig. Jag kommer dock köpa fler färger senare.

 


Nitar.. Igen.

Jag försökte mig på en nitjacka igen, fast den här gången med en långklänning till. Ändrade designen lite.. Är dock inte nöjd med skissen..

 


Feeling Deluxe.

Just ni sitter jag bekvämt i min säng och läser Deluxe, en bok av Anna Godbersen. Otroligt välskriven och spännande bok, rekommenderar starkt. Aja, idag har jag sovmorgon och börjar lite mer än en timme senare.. Yippie! Så jag kommer nog inte röra på mig mot skolan förrens om en halvtimma eller så. Ha det bra alla läsare där ute. (Föresten.. min blogg finns nu tillgänglig att följa via bloglovin)

 


Nitar.

Försökte mig på en fashionabel outfit med nitjacka.. Allt utom jackan blev riktigt bra, jackor är verkligen en svaghet för mig.

 


Fading dress.

Hade absolut inget att göra, så jag satte mig ner och började skissa., testade en ny teknik och det gick ganska bra. Idén var att tyget skulle gå över i en ny färg, aja.. Nu får ni avgöra om jag lyckats.

 


13 idag.

Idag fyller jag tretton och släpper den här bloggen för allmänheten. Jag hoppas du finner bloggen intressant, jag kommer blogga om mitt liv, mina drömmar med mera.

 


13 imorgon.

Imorgon är det alltså min födelsedag.. Dagen då jag fyller 13 och även släpper den här bloggen för allmänheten.


RSS 2.0