Kollektion, collection.

Hade otroligt tråkigt under kvällen igår så jag drog fram en del gamla skisser och teckningar jag gjort (De var otroligt hemska..) och snabbskissade ner de plaggen jag tyckte mest om. Så här har ni dem.. närmsta tiden framöver ska jag försöka sätta ihop min första riktiga kollektion.. endast skisser då förståss! Dock kommer jag skissa upp alla plagg var för sig och blandade tillsammans på modeller.. så håll utkik om ni vill se mer! Och ursäkta mig för dålig bloggning.. har inte riktigt kommit in i det här med att blogga jämnt och ständigt, ska försöka få in lite mer om mig och mitt liv nu också.

 

 


Zebra-pattern.

Hej där alla läsare.. det var ett tag sedan nu.. aja, idag satte jag mig ner och gjorde denna skiss som skulle föreställa en zebramönstrad klänning.. och som ni ser gick det inte alls bra.

Och föresten har jag ny förvaring av mina promarkers och de pennor jag använder när jag skissar, fick min mammas gamla ask som hennes plattång kom i.. ursnygg box säger jag bara, jag älskar den!

 

 


Glad påsk kära läsare!

 

 


Statistik.

Här har ni en bild på statistiken senaste dagarna.. tänkte ni kanske ville se..

Det är helt otroligt.. det är så många besök att jag blir chockad av att kika in på statistiken, haha! Idag hade jag 64 unika besökare, och igår.. 83! Herregud. Tack så hemskt mycket alla er läsare och ni som följer min blogg, det betyder verkligen jättemycket för mig! Tack för allt ert stöd, tack.. tack, och åter igen tack! Jag är verkligen enormt tacksam.. jag hade aldrig trott när jag startade den här bloggen att det faktiskt skulle gå såhär bra. ^^

Nu när bloggen går så bra får jag verkligen lust att bli mer aktiv, så det lär bli lite fler inlägg.. kanske även fler om mitt liv och inte bara om skisser! :D

 


Dödssynd, girighet.

Ja, blev just klar med den andra.

 


Remakes.

Hade tråkigt igår.. så jag bestämde mig för att skapa "Remakes" som jag kallar det, att man gör om äldre skisser eller teckningar.. det är roligt att se hur man utvecklats. Här visar jag två skisser jag gjorde för ungefär två och ett halv år sedan, och så de jag gjorde igår.. och ja, jag gjorde dem lite slarvigt, det var mest för skojs skull.. Jag ritar inte längre i "Top model block" dock gjorde jag det ganska mycket då, och effekten blir bäst om man gör remaken så i Top model blocket. Så ja, det här kan nog också vara första inlägget i "Designerakrivet" där jag visar äldre skisser och teckningar jag gjort.. Nummer ett och fyra är de äldre, och två och tre är de nya.. de sys nog ganska tydligt.

 

 

 


Stolthet.

Har länge inspererats av de sju dödsynderna och velat göra en design till var och en.. men det har aldrig blivit av, men nu har jag satt igång! Ska försöka få upp en skiss varje dag med en ny "Dödsynd", jag börjar med en av mina favoriter.. stolthet, sökte upp information på internet om dessa dösynder och fann att stolthet oftast förknippades med djuret påfågel och färgen Violett. Så jag gjorde en glamourös påfågel-klänning med läckra detaljer, jag valde att behålla designen i svartvitt eftersom jag i första hand inte hade färgerna jag ville ha, och för att det ger ett lite mer mystiskt intryck. Så jag hoppas ni gillar den, påfågelfjädrarna tog en stund att få till.. och jag är nöjd med den.

 

 

 


RSS 2.0